Boekrecensie: “Volwassen Worden voor Volwassenen” door Elmer Hendrix

Een Weg naar Emotionele Volwassenheid

“Volwassen Worden voor Volwassenen” biedt een diepgaande verkenning van de reis naar emotionele volwassenheid, gepresenteerd door Elmer Hendrix. Het boek is een waardevolle gids voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling op het gebied van emotionele volwassenheid.

Lees Meer..

De Edele Kunst van Not Giving a F*ck – Luisterboek Recensie

Auteur: Mark Manson

Introductie:

Luisterboek Recensie: De Edele Kunst van Not Giving a F*ck – Een Diepgaande Analyse van Mark Manson’s Werk

In deze uitgebreide luisterboek recensie duiken we dieper in op “De Edele Kunst van Not Giving a F*ck” van Mark Manson. Van een overzicht van de inhoud tot een diepgaande analyse van de thema’s en een persoonlijke reflectie, biedt deze recensie alle informatie die je nodig hebt voordat je besluit of dit luisterboek iets voor jou is.

Lees Meer..

Je Eigen Wijze Weg. Heel het Innerlijke Kind

Bestel het boek “Je eigen-wijze weg” bij bij Bol.com

Het boek “Je Eigen-Wijze Weg: Heel het Innerlijke Kind” biedt een onmisbaar kompas voor iedereen die op zoek is naar zelfontdekking en innerlijke heling. Geschreven door ervaren therapeuten en trainers, Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, biedt dit boek een reis naar de diepten van je innerlijke kind en onthult het hoe onze jeugdervaringen ons blijvend beïnvloeden.

Lees Meer..

Boekreview: “Traumasporen” door Bessel van der Kolk

In “Traumasporen” neemt Bessel van der Kolk de lezers mee op een diepgaande verkenning van de impact van trauma op het menselijk brein en lichaam. Als autoriteit op het gebied van traumagerelateerde stoornissen biedt van der Kolk in dit boek een inzichtelijke kijk op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en effectieve behandelmethoden. Dit boekreview duikt dieper in de inhoud en onthult waarom “Traumasporen” een essentiële bron is voor iedereen die geïnteresseerd is in traumaverwerking en geestelijke gezondheid.

Lees Meer..

Het geheim van rijk worden

Boekentip! ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong

In het boek ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong kom je erachter hoe je slapend rijk kunt worden. Als journalist Jooyun Hong op zoek gaat naar het geheim achter de rijkdom in haar land belandt ze onverwachts in de leer bij de mysterieuze goeroe van de Zuid-Koreaanse rich and famous: Suh Yoon Lee.

Lees Meer..

IKIGAI model en boek (ikigai betekenis)

Ikigai (spreek uit als Ick-ee-guy) is een concept dat afkomstig is van het Japanse eiland Okinawa, de thuisbasis van de grootste populatie honderdjarigen ter wereld. Dus, zou het vinden van onze ikigai – onze bestaansreden – kunnen leiden tot geluk en een lang leven in het leven?

Lees Meer..