Je Eigen Wijze Weg. Heel het Innerlijke Kind

Bestel het boek “Je eigen-wijze weg” bij bij Bol.com

Het boek “Je Eigen-Wijze Weg: Heel het Innerlijke Kind” biedt een onmisbaar kompas voor iedereen die op zoek is naar zelfontdekking en innerlijke heling. Geschreven door ervaren therapeuten en trainers, Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, biedt dit boek een reis naar de diepten van je innerlijke kind en onthult het hoe onze jeugdervaringen ons blijvend beïnvloeden.

Lees Meer..

Boekreview: “Traumasporen” door Bessel van der Kolk

In “Traumasporen” neemt Bessel van der Kolk de lezers mee op een diepgaande verkenning van de impact van trauma op het menselijk brein en lichaam. Als autoriteit op het gebied van traumagerelateerde stoornissen biedt van der Kolk in dit boek een inzichtelijke kijk op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en effectieve behandelmethoden. Dit boekreview duikt dieper in de inhoud en onthult waarom “Traumasporen” een essentiële bron is voor iedereen die geïnteresseerd is in traumaverwerking en geestelijke gezondheid.

Lees Meer..

Het geheim van rijk worden

Boekentip! ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong

In het boek ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong kom je erachter hoe je slapend rijk kunt worden. Als journalist Jooyun Hong op zoek gaat naar het geheim achter de rijkdom in haar land belandt ze onverwachts in de leer bij de mysterieuze goeroe van de Zuid-Koreaanse rich and famous: Suh Yoon Lee.

Lees Meer..