Ontdek de Kracht van Tapping: Een Gids voor Emotionele Vrijheidstechniek (EFT)

In de wereld vol stress en hectiek van vandaag is het vinden van innerlijke rust en emotioneel welzijn van onschatbare waarde. Een opmerkelijke techniek die de laatste jaren aan populariteit wint, is Tapping, ook wel bekend als de Emotionele Vrijheidstechniek (EFT). In dit artikel duiken we dieper in op wat Tapping is, hoe het werkt en hoe het jou kan helpen om emotionele balans te bereiken.

Lees Meer..

EFT Tapping Oefening: De Kracht van “Dit of Iets Beters”

Mensen kunnen goed benoemen wat ze niet leuk vinden, inclusief pijnlijke zaken en hun oorzaken. Maar we zijn minder goed in het benoemen van wat we willen bereiken. Het is niet genoeg om alleen te weten wat er mis is; we moeten ook weten wat we willen veranderen. Dit artikel introduceert een zin die mijn leven heeft veranderd en mijn vooruitgang heeft getransformeerd.

Lees Meer..

EFT Tapping: De Invloed van Positieve Overtuigingen op Energiestromen en Emotioneel Welzijn

Onze innerlijke wereld en externe realiteit zijn nauw met elkaar verbonden. Emoties, gedachten en overtuigingen werken samen om de manier waarop we de wereld zien en ervaren te vormen. In dit artikel gaan we dieper in op de betekenis van positieve overtuigingen en hoe ze een aanzienlijke invloed hebben op onze energiestromen en emotioneel welzijn. Laten we samen ontdekken hoe het cultiveren van positieve overtuigingen ons leven kan transformeren.

Lees Meer..

EFT Tapping: Jouw Gids naar Positieve Overtuigingen

Ontdek hoe het installeren van positieve en empowerende overtuigingen je leven kan veranderen. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van overtuigingen, energiestromen en hoe je beperkende overtuigingen kunt vervangen door krachtige, positieve uitspraken. Leer hoe je met behulp van EFT tapping je negatieve overtuigingen kunt ontmantelen en vervangen door positieve, opbouwende gedachten.

Lees Meer..

Wat is EFT therapie?

Albert Einstein bewees in de jaren twintig dat alles (inclusief ons lichaam) uit energie bestaat. Emotional Freedom Techniques (EFT) of ‘tappen’ is een wetenschappelijk bewezen techniek die eventuele ‘blokkades’ in deze energie kan opheffen, die de bron van emotionele intensiteit en ongemak kan zijn, en is ongelooflijk effectief gebleken bij de behandeling van PTSS en C- PTSS.

Lees Meer..

EFT Tapping: Een effectieve methode voor het verwerken van trauma gerelateerde klachten

Wat is EFT Tapping?

Emotional Freedom Techniques (EFT) Tapping is een alternatieve therapie die gericht is op het oplossen van emotionele problemen, zoals angst, stress en trauma, door middel van het kloppen op bepaalde acupunctuurpunten op het lichaam. EFT Tapping combineert elementen van acupunctuur, neurolinguïstisch programmeren (NLP) en cognitieve gedragstherapie (CGT).

Lees Meer..

Smarttapping: Het Doorbreken Van Emotionele Blokkades Na Traumatische Ervaringen

Traumatische ervaringen kunnen diepe emotionele blokkades creëren die het dagelijks leven van mensen kunnen beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende interventiemethoden ontwikkeld om mensen te helpen deze negatieve emoties los te laten en hun emotionele welzijn te herstellen. Een opkomende techniek genaamd smarttapping biedt professionals in de geestelijke gezondheidszorg een laagdrempelige en effectieve manier om emotionele blokkades te doorbreken. In dit artikel verkennen we wat smarttapping inhoudt, hoe het werkt als een interventie en de voordelen die het kan bieden bij het omgaan met trauma.

Lees Meer..