FAQ – Vortex

Veelgestelde vragen over de Vortex


Lees de FAQ’s

Wat is de Vortex?

Ik krijg vaak vragen over de Vortex. En daarom heb ik besloten om voor jou alle veelgestelde vragen over de Vortex in een FAQ te zetten zodat je deze vragen snel kunt opzoeken en beantwoord krijgt. Veel plezier!

Wat is de Vortex?

In de Vortex zijn betekent dat je één bent met wie je werkelijk bent, je voelt je fantastisch, en in vibrationele afstemming op je verlangens. Het wordt vertegenwoordigd door gevoelens zoals enthousiasme, inspiratie, passie, vreugde en waardering.

Wat is de Vortex betekenis spiritueel?

Vortex is een vibrationele staat van zijn die een voorbode is van alle positieve beweging voorwaarts van al wat is. Het is als, ingekapseld, gecondenseerd, rechtstreeks verbonden met de Bron. Het is pure positieve energie. Het is het anker. Het is de plaats waar alle dromen en wensen en verwachtingen worden vastgehouden totdat we een vibrationele afstemming met hen vinden.

Hoe kom ik in de Vortex?

Het is meer een kwestie van wat doe ik wat er voor zorgt dat ik er niet in kan zijn? Want als we stoppen met het doen van dingen die ons van onze afstemming houden (zorgen maken, piekeren, jezelf dingen kwalijk nemen, twijfelen, vrezen, beschuldigen, oordelen, etc.) dan is het normaal om er in te zijn.

Wat ervaar ik als ik in de Vortex ben

Als je in de Vortex bent, ervaar je een soort uitlijning die magie en wonderen bevordert. Hier krijg je geïnspireerde antwoorden op je vragen. Het is waar de mooie dingen samenkomen. Het is waar je je op de top van de wereld voelt!

Hoe weet ik wanneer ik in de Vortex ben?

Je kunt weten of je in of uit de Vortex bent, afhankelijk van hoe je je voelt. Als je je goed voelt, ben je er. Als je je waardeloos voelt, ben je er niet.


De vortex