Hoe Creëer je je Droomleven?

Hoe Creëer je een Droomleven?


Lees Meer

Je dagen vertegenwoordigen een microkosmos van je hele leven. Als je je dagen niet leuk vindt, vind je je leven waarschijnlijk ook niet leuk. En als je door blijft gaan met dagen leven die je ongelukkig en ontevreden maken, blijf je een leven creëren dat je ongelukkig en ontevreden maakt.

De oplossing? Verander de kwaliteit van je dagen. Droomdagen maken je droomleven.

Je ziet niet vast

Misschien voel je je gekooid of heb je het idee dat je vast zit. Je gelooft dat je het slachtoffer bent van omstandigheden zonder de macht om je situatie te veranderen, laat staan je hele dag of leven.

Ik begrijp het. Dat doe ik echt. Maar je zit niet vast – en ik ook niet, hoewel ik soms ook denk dat ik vastzit en geen kracht meer heb om iets te veranderen. Maar dat is niet waar – voor jou niet en voor mij niet.

Je kunt je omstandigheden wijzigen. Je kunt je dagen en je leven veranderen.

Dit kost veel werk en de transformatie kan enige tijd kosten. Maar als je besluit dat je een beter leven wilt, hoef je maar één ding te doen om die droom te manifesteren: betere dagen creëren.

Laat comfort je er niet van weerhouden volledig te leven

Je voelt je misschien behoorlijk comfortabel in je huidige leven. Je weet dat het beter kan, maar het is gewoon zoveel gemakkelijker om niet te veranderen. Ik snap dat ook … Ben er geweest; voelde dat.

Je verveelt je een beetje, en soms wens je dat dingen ten goede zouden veranderen. Maar om te veranderen moet je moeite doen en uit je comfortzone komen. Wil je wel je wel al die moeite doen?

Die moeite wil je doen omdat je meer verdient … en dat weet je. Je wilt meer … dus geef het toe.

Ga er dan voor! Doe iets anders. Creëer een dag met een nieuwe kwaliteit – misschien voelt het ongemakkelijk in het begin. Maar kijk dan hoe je leven interessanter en spannender wordt.

Creëer een energievol leven

Wat je wilt is een energievol leven! Je wilt een dagelijkse ervaring die voelt alsof je volledig, zelfverzekerd, vreugdevol en gepassioneerd leeft. Je wilt een leven dat je helpt je potentieel te bereiken, je doel te bereiken en je de mogelijkheid geeft om moedig, vreugdevol en enthousiast te leven.

Dat is het leven dat je wilt leven. Dus maak die droom waar!

Creër je droomlevenBegin met het creëren van je droomleven … dag in dag uit.

Creëer je droomleven van dag tot dag

Hoe begin je met het dagelijks creëren van je droomleven? Volg deze stappen:

  1. Dagboek over je perfecte of droomdag. Neem alle details op, inclusief hoe je je voelt die dag en op het einde van de dag.
  2. Schrijf over een leven vol perfecte dagen. Op dit moment is dit misschien iets waar je alleen maar van kunt dromen. Dat is goed! Het zien. Voel het. Laat geen enkel aspect je in de weg zitten als je het opschrijft in je dagboek.
  3. Maak een lijst van wat je moet veranderen om die droomdag … en dat droomleven … in je realiteit te brengen. Wat moet er veranderen? Maak een lijst van alle dingen die anders zouden moeten zijn.
  4. Maak een plan. Hoe ga je die wijzigingen aanbrengen en tegen wanneer? Kleine stappen zetten in de richting van je droomdag en het leven is goed. Maar weet hoe en wanneer ze te nemen.

Hoe creëer jij je droomleven? Ik zou het geweldig vinden als je hieronder een reactie achterlaat en me dat vertelt.

In het volgende hoofdstuk ontdek je de best bewaarde geheimen van de Wet van Aantrekking

De kunst van het loslaten​

Stap voor stap zul je de diepe betekenis begrijpen van wat het werkelijk betekent om los te laten.

CURSUS

Je leert:

  • De kunst van het los laten
  • Hoe het universum te vertrouwen om je voorspoed te brengen
  • Hoe te focussen op je wensen en doelen
  • Hoe dingen sneller te manifesteren