Manifesteren en het onderbewustzijn

Manifesteren en het mysterie van het onderbewustzijn

We hebben tot nu toe de centrale en belangrijkste principes van de Wet van Aantrekking besproken: het instellen van duidelijke intenties, aantrekken van de Vortex, loslaten en het universum toestaan ​​om het “hoe” aan te pakken, los van onze afhankelijkheid van de eindresultaten en andere belangrijke principes die iedereen die zijn realiteit wil veranderen, moet kennen.

Maar dat is niet alles.

Er is een ontbrekend stukje van de puzzel, en dit ontbrekende stuk zorgt ervoor dat veel mensen die leven volgens de Wet van Aantrekking keer op keer falen zonder te beseffen wat ze verkeerd doen.

Dit ontbrekende stuk werd niet gepresenteerd in de film “The Secret”. Het heeft me jaren gekost om er zelf naar te zoeken en het eindelijk te ontdekken..

De reden dat ik heb besloten om deze handleiding (gids) voor je te schrijven is om je een lange zoektocht te besparen, want veel mensen zijn niet in staat om de punten te verbinden.

Voor hen is daarom jammer genoeg de Wet van Aantrekking iets met “onvolmaaktheden” geworden. Deze laatste gids brengt je het volledige verhaal geschreven in eenvoudige woorden. Je hoeft er zelf niet voor op zoek te gaan.

Als je dacht dat je alles afwist van de Wet van Aantrekking, moet je het volgende begrijpen:

Onze onderbewuste geest en de wet van aantrekking werken samen

Weet je nog dat we bespraken in het eerste hoofdstuk dat je een energetisch wezen bent?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaalde energie uitzendt, terwijl Bill Gates, Mark Zuckerberg of Howard Schultz (de eigenaar van Starbucks) energie uitstralen die een vrije stroom van rijkdom en onvoorstelbaar succes in hun leven trekt?

Hoe kan het dat de grootste winnaars een leven leiden van overvloed en welvaart, terwijl anderen overleven van salaris tot salaris en worstelen om de rekeningen elke maand te betalen?

Ze zijn niet slimmer, meer getalenteerd of beter dan jij bent.

Het verschil tussen jou en een succesvolle persoon op welk gebied dan ook, is maar één ding: je onbewuste programmering. Of beter gezegd, de onbewuste negatieve programmering die je in je meedraagt.

Onze vibrationele energie bestaat uit onze gedachten en gevoelens. Maar waardoor worden onze gedachten en gevoelens gevormd ? Wat creëert ze?

Wat zorgt ervoor dat een bepaalde persoon gedachten produceert die hem naar overvloed en welvaart drijven, terwijl een andere persoon gedachten genereert die hem in de richting van armoede en tegenstand brengen?

Het antwoord hierop is onze manier van denken

Zolang je gedachtepatronen in bepaalde gebieden negatief, destructief en giftig zijn, zijn je kansen om je verlangens te manifesteren aanzienlijk beperkt.

Met andere woorden – je beperkende overtuigingen zorgt ervoor dat de Wet van Aantrekking tegen je gaat werken! Als je geconditioneerd bent om te falen, zullen je denkproces, gevoelens en acties ALTIJD deze programmering reflecteren.

Trouwens, onze emoties hebben een veel krachtiger frequentie dan onze gedachten.

Vandaag de dag weten we al dat hersengegenereerde gedachten energie hebben die gemeten kan worden met instrumenten die hersengolven testen. Maar wist je dat de energie van emoties ook gemeten kan worden?

Pas recent is ontdekt dat het hart ook een meetbaar elektrisch en elektromagnetisch veld heeft. In feite heeft het meten van de energie van emoties aangetoond dat we te maken hebben met een veld dat 150% krachtiger is dan dat van de hersenen!

Het is energie die uit het hartgebied straalt en zich kilometers ver om ons lichaam verspreidt en de structuur van de atomen en ons DNA beïnvloedt.

In feite zijn onze emoties veel krachtiger en hebben ze een grotere invloed dan onze gedachten, en deze gevoelens zijn feitelijk wat er voor zorgt dat de Wet van Aantrekking voor ons of tegen ons gaat werken.

Je standaardemoties

Maar hoe kun je je regelmatig goed voelen, als je onderbewustzijn geprogrammeerd is om je te schaden? Je denkpatronen, of paradigma’s, bepalen wat voor soort gedachten en gevoelens je op een regelmatige basis zult produceren.

Als je bijvoorbeeld een onbewuste programmering hebt die zegt: “Ik verdien het niet om bemind te worden” of “Ik heb iemand nodig die van me houdt om me waardig te voelen”, welke gevoelens denk je dat je regelmatig zult genereren?

Hoogstwaarschijnlijk genereer je gevoelens die overeenkomen met frequenties van behoeftigheid, angst, stress, afhankelijkheid, bezitterigheid, jaloezie en misschien zelfs haat.

Laat me dit voorbeeld verduidelijken – stel dat het je doel is om je ultieme zielsverwant aan te trekken en een liefdevolle, gezonde en stabiele relatie op te bouwen. Welke relatie denk je dat een dergelijke negatief getinte onbewuste programmering je zal brengen?

Als je constant negatieve frequenties resoneert, kun je dan vanaf die plek een partner aantrekken die trillingen van liefde, vrede en vreugde resoneert?

Ja, je leest het goed! Je onderbewustzijn is een miljoen keer krachtiger dan je bewuste geest.

Terwijl de bewuste geest slechts 40 bits informatie per seconde kan verwerken, verwerkt het onderbewustzijn 40 miljoen bits informatie per seconde!

Toonaangevende studies van het afgelopen decennium tonen aan dat het onderbewuste 96-98% van onze resultaten bestuurt!

Dus als je onderbewustzijn een miljoen keer krachtiger is dan je bewuste geest, is het geen wonder dat je continu een onzichtbare muur tegenkomt die je niet kunt doorbreken!

Keer op keer kom je in je financiële angst terecht, en trek je die giftige relaties in je leven aan, ook al heb je jezelf beloofd “Dit is de laatste keer”, en nadat je hebt gezworen om nooit meer junkfood te eten, frituur je toch weer om 1 uur ‘s nachts op een vrijdagavond een paar frikandellen.

Dus je schrijft je in voor een cursus en volgt een seminar; je betaalt veel geld om uiteindelijk te corrigeren wat ‘fout’ aan je is, alleen om die boost te krijgen.

Maar de inspiratie en motivatie die je had, verdwijnt snel en geen enkele verandering is blijvend en voor op de lange termijn. Ongeacht hoe hard je ook je best doet, je gaat iedere keer weer terug naar af.

En dat doet pijn. 
Het is frustrerend. 
Het is duur.

Dit is het exacte ontbrekende stukje van de puzzel, zonder dit ontbrekende stukje kan het totaal plaatje nooit worden voltooid; de beperkende overtuigingen die diep in je onderbewustzijn verblijven! Dit is het deel dat ervoor zorgt dat de wet van aantrekking nooit je bondgenoot wordt, maar je vijand.

Het is de taak van je onderbewustzijn om je weer op het goede spoor te krijgen. Elke keer dat je begint te veranderen, roepen je Amygdala en Hypothalamus uit: “Gevaar! Gevaar! “Je brein doet het niet expres, maar gewoon om zijn missie te vervullen. Net zoals een automatische piloot steeds terugkeert naar zijn route telkens wanneer deze een beetje afwijkt.

De beperkende overtuigingen werden niet zomaar uit het niets gecreëerd. Er zijn veel factoren die verantwoordelijk zijn voor hun aanwezigheid: ouders die je opvoedden met hun eigen negatieve conditionering en onzekerheden, de omgeving waarin je bent opgegroeid, je leraren en levenservaringen, die zorgden er voor dat je soms, ongelukkig genoeg, bang, getraumatiseerd en volledig kapot werd achter gelaten.

Mijn verhaal

Ik wil een geheim met je delen – ik heb jarenlang gestreden met geldproblemen.

Toen ik ongeveer 5-6 jaar oud was, gingen mijn moeder en vader scheiden. Mijn moeder was helemaal alleen gelaten met drie kinderen, een huis en een uitkering dat nauwelijks de kosten dekte.

Je kunt je voorstellen hoe gestrest ze was. Sinds dat plotselinge verlies van mijn vader, groeide ik op in deze wereld van angst en een constante angst dat we niet genoeg hadden om te leven. Ik zag hoe mijn moeder op geld reageerde – met angst en zorgen. Die patronen van haar waren diep verzonken in mijn gedachten.

Ik droeg deze programmering van “er is niet genoeg overvloed” naar mijn volwassen leven. Ik koos dit niet maar moest het geloven, want dat is wat mijn hersenen jarenlang hebben geabsorbeerd. Maar ik wist het toen nog niet toen ik mijn bedrijf startte.

Tot de leeftijd van 7 jaar werken je hersenen op Theta-golven en dat verklaart waarom kinderen zo gemakkelijk worden beïnvloed door hun verzorgers en hun omgeving.

Mijn achtergrond, voorafgaand aan het internetmarketingveld, was de detailhandel. Mijn eerste bedrijf was een complete mislukking! Ik vond het vreselijk om het toe te geven, maar het was.

Ik herinner me dat ik op een nacht thuiskwam te huilen na weer een dag mislukken. Ik was uitgeput en ik ging gewoon op de grond zitten. “Ik kan dit niet meer doen!” Zei ik tegen mezelf. “Ik zie gewoon niet dat de cijfers elke dag weer naar beneden kelderen, waarom zit ik vast? Wat doe ik verkeerd”?

Ik investeerde mijn spaargeld en drie jaar hierin, maar de resultaten kwamen niet opdagen. Het was zo frustrerend.

Ik voelde me nutteloos; Ik voelde me een loser. Ik was vernederd.

Het was buitengewoon belangrijk om mezelf te bewijzen dat ik geld kon verdienen en de levensstijl kon leven die ik verdien. Verder dan alleen maar aan mezelf denken wilde ik teruggeven aan mijn moeder en haar trots maken; Ik wilde geld doneren aan hulporganisaties en de gemeenschap ondersteunen …

Ik voelde een vuur in mij om het in dit leven te maken en mijn ware potentieel ten volle te leven.

Ik kon het niet helpen, maar wilde een rijke levensstijl voor mezelf, maar ik kon deze wens niet vervullen, ongeacht hoeveel ik probeerde … Ik was zo gekwetst telkens als ik faalde, en ik had veel gefaald.

Ik was teleurgesteld in mezelf dat ik zelfs had durven dromen dat ik succesvol kon zijn. Door deze ervaring voelde ik me ontmoedigd en wanhopig.

Ik kwam op het punt dat ik dacht dat ik nooit echt een succesvol bedrijf kon hebben. NOOIT! Ik dacht dat ik gewoonweg niet was gemaakt om succesvol te worden. Misschien had ik niet de juiste vaardigheden. Misschien was ik niet uit het juiste hout gesneden.

Maar de gedachte om voor iemand anders te werken met een baan die ik haatte tot mijn pensioenleeftijd was huiveringwekkend! Ik voelde me bekneld omdat ik niet kon stoppen met het voelen van twijfel aan mezelf en dat ik niet goed genoeg was, maar tegelijkertijd wilde ik zo veel in overvloed leven dat het pijn deed.

Het keerpunt

Ik dacht dat het voor mij het beste was om even een stapje terug te doen, me te ontspannen en mijn geest schoon te maken van de stress die ik had.

Dit was de beste beslissing die ik ooit heb genomen.

De vrije tijd stelde me in staat om dieper te kijken. Ik verdiepte me in het verbeteren van mezelf en had een diepe introspectie over hoe de dingen werken.

Ik vroeg me af waarom maar zo weinig mensen echt geluk, vreugde, vertrouwen, gevoel van waardigheid, liefde en overvloed ervaren, terwijl anderen voortdurend lijden, een gebrek ervaren, negatieve mensen aantrekken, en in de duisternis worden gezogen.

Hoe komt het dat mensen geloven in de Wet van Aantrekking maar nul resultaten behalen?

Ik had veel onopgeloste vragen en ik was vastbesloten om dit tot op de bodem uit te zoeken. De innerlijke drang om dit mysterie te ontdekken bracht me ertoe om het uitgebreid te bestuderen.

Na veel onderzoek ontdekte ik twee belangrijke dingen 
1. Ikzelf was mijn grootste vijand gedurende mijn hele levensreis tot dat punt 
2. Ik kon nu mijn beste vriend worden met de waarheid die ik had gevonden

Mijn innerlijke overtuigingen over vele gebieden van het leven, zoals een stroom geld, rijkdom, liefde en eigenwaarde, waren VALS, NEGATIEF EN BLOKKEND.

Die onbewuste denkpatronen hebben mijn bewuste verlangens doen verstikken.

Die verborgen innerlijke overtuigingen SABOTEERDEN  mijn doelen. Die overtuigingen waren helemaal NIET in overeenstemming met mijn wensen. Deze patronen waren verborgen en ze lagen jarenlang diep in mijn onderbewustzijn.

Denk er maar eens even over na –
Hoe kun je echt enorme vooruitgang boeken in de richting van je doelen als je een vernietigende kracht in je hebt die een miljoen keer sterker is dan je intenties, die tegen je werkt?

Als de Wet van Aantrekking soortgelijke vibraties uitzendt als die van je onderbewustzijn, dan is het niet zo gek dat je niet aantrekt wat je graag wilt.

Dus als ik diep van binnen denk dat “er niet genoeg is”; “Ik moet de behoeften van anderen altijd voor de mijne stellen”; “Mijn behoeften zijn niet belangrijk”; “Ik verdien het niet”; “Je moet hard werken voor geld” en “geld komt moeilijk”, geen wonder dat ik zo hard worstelde met geld en geld verdienen.

Dit waren de vibraties die ik continu aan het universum aanbood.

Dus hoe kan ik verwachten dat de Wet van Aantrekking mij samenbrengt met rijkdom, overvloed en mogelijkheden voor groei wanneer de trillingen die ik resoneerde het tegenovergestelde waren?

Kijk terug naar je geschiedenis

Als je een verandering in een specifiek deel van je leven wilt creëren, maar je blijft blokkades ervaren, dan kun je beperkende overtuigingen in je dragen en die moeten worden ontmaskerd.

Door je bewust te zijn van je hersenbedrading, zul je eindelijk kunnen zien dat je je eigen staart achterna rent, net als vliegen op een automatische piloot.

Het zal erg nuttig zijn als je de vinger op die beperkende overtuigingen legt die voorkomen dat je vooruit gaat. Dit is je tijd om het echte gezicht van de gedachtekaders te onthullen die een stok in je levenswiel steken.

“If you become aware of your automatic habits and your are conscious of your unconscious behaviors so you can not go unconscious again, then you are changing.”

~Dr Joe Dispenza~

Vraag jezelf af wat je doelen zijn, wat je wilt bereiken, wat je persoonlijke inspiraties zijn, enzovoort.

Heb je een aantal van die doelen bereikt? Leef je je ideale leven? Zo niet, wat verontrust je? Wat belemmert je om dingen te laten gebeuren? Wat is je conditionering die je weghoudt van je doelen?

Probeer je te herinneren hoe je ouders of volwassenen om je heen omgingen met de uitdagingen die je nu ervaart (liefde, relaties, communicatie, zelfvertrouwen, geluk, succes).

Als je bijvoorbeeld worstelt met meer geld verdienen, denkt je dan stiekem dat geld je vrijheid wegneemt? Gelooft je dat je manipulatief of gemeen moet zijn om geld te verdienen? Gelooft je dat het oppervlakkig is om van geld te houden? Is geld corrupt? Denk je dat je niet dat je goed genoeg bent, slim genoeg of waardig genoeg om rijk te zijn?

Dit is hoe ze de liefde van haar leven heeft gevonden

Laten we een voorbeeld bekijken van hoe een beperkend geloof je relatie kan saboteren. Een cliënt van mij, een alleenstaande vrouw van in de veertig, vertelde me over haar pijn, over dat ze mannen aantrekt die emotioneel niet beschikbaar zijn.

Toen we samen dat proces doorliepen, vertelde ze me dat haar ouders haar nooit met genegenheid hadden gegeven, niet met woorden, of met een warme aanraking als knuffels.

We ontdekten dat haar onderbewustzijn geprogrammeerd was, net als een laserstraal, om alleen die mannen te vinden en aan te trekken die haar NIET de behoeften konden geven wat ze als kind zo graag had willen ontvangen- liefde en genegenheid.

Waarom? Omdat dat haar geest daar mee bekend is! Haar hersenen zijn niet anders gewend en wordt aangetrokken door het bekende, zelfs als dit bekende pijn en gekwetst worden is.

Bovendien ontwikkelde ze het beperkende geloof dat ze het niet waard is om geliefd te zijn.

Er moet iets mis met mij zijn

Ze groeide op met het constante gevoel dat er iets mis was met haar en dat ze op een of andere manier niet goed genoeg was, want waarom zouden haar ouders haar anders hebben genegeerd en verwaarloosd?! Haar innerlijke kind dacht: “als ik waardevol ben, waarom behandelen mijn ouders me op deze manier? Er moet dus iets mis zijn met mij “.

Kinderen kunnen de complexiteit van het leven niet begrijpen, dus wanneer hun behoeften niet worden vervuld (liefde, bescherming, veiligheid en vrede), concludeert hun brein onmiddellijk dat er iets mis is met hen.

Helaas konden we als kinderen niet begrijpen dat het niet onze fout was, maar de traumatische gebeurtenissen die we als kinderen ervoeren, hadden te maken met de verkeerde programmering van onze ouders.

Omdat dat het dominante geloof was dat het liefdesleven van mijn cliënt leidde, werd ze keer op keer aangetrokken door die koude, onbeschikbare mannen die bang waren voor elke vorm van toewijding of intimiteit.

Haar belangrijkste beperkende overtuigingen waren:
“het is moeilijk om van me te houden” 
“Ik ben niet de liefde waard” 
“liefde is schaars” 
“Ik moet bewijzen dat ik liefde verdien” 
“Ik ben niet goed genoeg”

Ze koos de meest nauwkeurige subliminale opnames voor haar om haar blokkades te verwijderen en in plaats daarvan implanteerde ze nieuwe paradigma’s die haar veel beter van dienst waren. Binnen twee maanden was niet alleen haar zelfrespect hoger dan ooit tevoren … ze begon ook weer te te dateren en handelde niet meer op dezelfde patronen van behoeftig en wanhopig zijn zoals ze vroeger deed.

Het is anderhalf jaar geleden dat ze dit proces begon. Ze is zo blij in deze nieuwe gezonde relatie en ze zijn van plan volgend jaar te trouwen.

Laten we teruggaan naar de link tussen de Wet van Aantrekking en het onderbewustzijn

Zoals je nu al weet, ben je een energetisch wezen. Als zodanig, signaleer je trillingen naar het universum; het universum voert vervolgens de aanpassingen uit tussen de trillingssignalen die naar het oneindige worden gestuurd en stuurt je de exacte signalen terug die je hebt verzonden.

De vibratie die naar je wordt gestuurd, wordt vertaald in bewijs en de werkelijke realiteit – minder / meer geld, liefde, mensen en situaties, ervaringen, successen of mislukkingen, enz.

Met andere woorden, je ontvangt de exacte energie die je aanbiedt. Het universum brengt je niet echt wat je wilt, maar waar je je op FOCUST. Dus als je liefde wilt vinden, maar je focust op het gebrek aan liefde in je leven, of dat je het niet waard bent om liefde te hebben – dan is dit is de realiteit die je gaat ervaren. Klinkt logisch, toch?

Het maakt niet uit hoe hard je je best doet om een positieve vibratie uit te zenden. Je kunt geen hoge vibratie faken.

Waarom je keer op keer faalt

Wanneer je onderbewuste overtuigingen negatief zijn, zal elke actie die je onderneemt en elke stap die je zet je ertoe brengen om het verkeerd te doen. Je hele besluitvormingsproces zal worden uitgevoerd door je onderbewustzijn.

Om te slagen; Een betere ouder te zijn; Geld aantrekken; Stoppen met roken; Gewicht verliezen; Mensen aantrekken die van je houden; Je een waardevol persoon voelen – Is het noodzakelijk dat je de beperkende onderbewuste gedachten VERVANGT met BEVESTIGENDE.

Hier zijn voorbeelden die dit punt illustreren

* Je kunt wat succes ervaren in het verdienen van geld. Helaas verdwijnt het snel daarna. Je acties en gedachten leiden ertoe dat je faalt. Je zult deze code misschien niet kraken en excuseer het maar met het cliché: “Zo gewonnen zo geronnen.”

* Je bent misschien opgevoed op een manier waar seks slecht was, iets anders dan hard werken was slecht; eigenliefde was een zonde; Misschien werd je geleerd dat je de altijd de ander eerst op de voorgrond moest plaatsen, anders … Je verdien je geen zegeningen.

Het is belangrijk om goed te beseffen dat het NIET jouw schuld is! Je werd als kind gedwongen om negatieve overtuigingen te hebben. Je ouders hebben er alles aan gedaan om het goed te doen, maar ze hadden hun eigen paradigma’s.

Als volwassene kun je nu misschien rationeel begrijpen dat het niet jouw schuld was. Maar tegen de tijd dat we dit begrijpen, is het te laat. De patronen zijn al in onze hersenen afgedrukt.

Het bewuste besef dat dit niet jouw schuld is, kan de negatieve onderbewuste conditionering die automatisch in ons werkt niet ontwortelen.

Dat is de reden waarom wilskracht de meest onnodige macht ter wereld is. Het is niet blijven. Maar om wat voor reden dan ook, raden veel goeroes het aan wanneer ze de de cliché slogans naar je toe slingeren; “Je zult slagen als je maar doorzet,” “geen pijn, geen winst” etc.

De grote vraag die je nu vast zult hebben is: Ben ik voorbestemd om voor altijd ellendig te zijn?

Zal ik dan nooit in staat zijn om te veranderen, mijn dromen uit te laten komen en het leven te leven waar ik zo naar verlang?

Het antwoord is ondubbelzinnig: 
nee!

Dus wat is de oplossing?

Ontdoe je van je onderbewuste negatieve patronen en overtuigingen en vervang ze door winnende overtuigingen!

Als je een diepe, echte en blijvende innerlijke verandering wilt maken, moet je je hinderlijke onderbewuste blokkades verwijderen.

Met andere woorden, je hebt het ongelooflijke vermogen om jeneurale bedrading biochemisch te beïnvloeden!

Besef je dat het niet meer nodig is om die beperkende overtuigingen te blijven dragen. Nu is het JOUW verantwoordelijkheid om te geloven wat je maar hebt gekozen!

Wanneer je de geheimen van het onderbewuste ontcijfert:

 • Je kiest de exacte vaardigheden die je wilt ontwikkelen.
 • Je kiest de gewoonten waar je vanaf wilt komen.
 • Je kiest voor krachtige overtuigingen die je op het juiste pad zetten.
 • Je kiest ervoor om je oude negatieve jij te verslaan!

Het hebben van onbewuste blokkades is als rijden op een snelweg met je handrem omhoog – iets houdt je tegen om vooruitgang te boeken.

Met verborgen negatieve overtuigingen neemt je vermogen om je doelen te manifesteren enorm af. Maar wanneer je je slechte, oude geloofsovertuigingen naar machtig en krachtig verandert, creëer je een nieuw neuraal netwerk in je hersenen. Je zal in staat zijn om ELKE verandering te bereiken die je wilt!

Zodra je de mentale en emotionele landmijnen verwijdert, hoef je jezelf niet te dwingen om je anders te gedragen; Je acties overlappen op een natuurlijk manier de innerlijke patronen die je hebt gecreëerd.

Ook hier komt de wet van actie in beeld die de Wet van Aantrekking aanvult: om resultaten te bereiken, moeten we handelen.

Wanneer we handelen vanuit een destructief paradigma, zullen onze acties zinloos zijn. Je zult handelen vanuit een plek van stress en angst.

Maar wanneer je geest geprogrammeerd is om te geloven dat je waardig bent en in staat om overvloed aan te trekken op elk gebied, zullen de acties die je neemt een fluitje van een cent zijn.

Je acties zullen geen belastende of vervelende taken zijn. Je zult ze waarnemen als een leuk spel, als amusement.

Met nieuwe bevestigende onderbewuste paradigma’s, zul je

 • Betere resultaten ervaren
 • Positieve ervaringen aantrekken
 • Gemakkelijk je ideale levensstijl bereiken
 • Leven als een echte winnaar
 • Geloven in jezelf om alles te bereiken wat je wenst
 • Niet meer te stoppen zijn

Je realiteit zal weerspiegelen wat er vanbinnen gebeurt!

Op dit punt weet je waarschijnlijk waarom je je vaak depressief, moe, angstig voor de wereld bent, verlamd om acties te ondernemen en de neiging hebt om mislukkingen, slechte kansen en verkeerde mensen aan te trekken.

Nu besef je waarom de Wet van Aantrekking niet voor jou werkt – omdat er een enorme kloof is tussen je bewuste doelen en je onbewuste overtuigingen. Je wensen komen niet overeen met je onbewuste definities.

De wet van aantrekking werkt ten goede en ten kwade. Wanneer je je aan je innerlijke blokkerende conditionering vasthoudt, bestaat je vermogen om te manifesteren niet.

Manifestatie draait om afstemming

Je bewuste verlangens en je onderbewuste intentie moeten op één lijn liggen. Toen ik deze code had gekraakt, begon alles voor mij te veranderen.

Ik heb jaren over gedaan om alle negatieve gedachten bloot te leggen die ik onbewust had met betrekking tot de belangrijkste dingen in het leven: geld en overvloed; Liefde & Relaties; Zelfvertrouwen & zelfrespect; Angst; Sociale angst; Depressie; Jeugdtrauma’s; En meer.

Er zijn verschillende technieken om je onderbewustzijn in het voordeel voor jezelf te gebruiken.

Herprogrammeer je Onderbewustzijn

BASIS
€ 67
1 jaar lidmaatschap

 • Onbeperkte downloads van onze audiobibliotheek
 • Nederlands ingesproken
 • Voor jou, voor altijd te houden
 • Regelmatig bijgewerkt

Begin met downloaden
Bestel deze online cursus via de
School voor Vrije Vogels