De Wet van Aantrekking

Laten we je vrijheid en geluk vinden

Jaren geleden had ik een nieuw leven nodig, ik moest mijn echte identiteit vinden, mijn vaardigheden ontwikkelen en er achter komen wat me gelukkig zou maken en me succesvol zou doen laten voelen. Ik had harmonie nodig tussen mijn geest, mijn emoties en mijn ziel.

Ik kwam in aanraking met de lessen van Abraham Hicks. In deze lessen vertelde Abraham alles over de Wet van Aantrekking en hoe jij je kunt samenwerken met het Universum. Ik hield van het idee om verbinding te maken en samen te werken met het Universum om te manifesteren en me succesvol te voelen. Maar ik kwam er al snel achter dat het toepassen van deze lessen vereiste dat ik me mentaal, emotioneel en spiritueel zou moeten ontwikkelen om mijn deel van het werk te kunnen doen.

Ik ging werken aan mezelf en samenwerken met het Universum. Het kostte me in eerste instantie best wel wat energie om in het hoge frequentie energieveld van manifesteren te komen en daar te blijven. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die er voor zorgen dat je discipline en ondersteuning krijgt om het Universele energieveld te gebruiken en je verlangens te manifesteren.

Ik wil jou helpen ook deze tools te leren kennen en de ondersteuning te vinden. Wanneer we ons verbinden met het Universum en gebruik maken van de wetten van het Universum zullen we ons krachtig voelen en handelen vanuit hart gebaseerde gevoelens en intuïtie. Door gebruik maken van deze vaardigheden zullen we VRIJ en GELUKKIG zijn.

Ga met me mee op reis om je levendiger, vrijer en gelukkiger te voelen. Meld je aan voor mijn wet van aantrekking cursus “Manifesteer je Droomleven” en wordt een meester in het creëeren van je mooiste leven. En ja, je kunt echt alles krijgen wat je wilt (geld, gezondheid liefde en geluk).

Ik deel graag mijn kennis, mijn levenservaringen en de wijze lessen van Abraham Hicks. Als je vragen hebt zal ik proberen ze te beantwoorden. Daarbij hoor ik graag je opgedane ervaringen en manifestaties. Laten we genieten van deze reis waarbij we samen gaan groeien en bloeien.

❤️🌈🌻 Roelof Klöpping

Get in the receptive mode..
Life is supposed to be fun!

Wil je meer leren over de Lessen van Abraham Hicks en de de Wet van Aantrekkingskracht?

Volg dan mijn cursus: Manifesteer je droomleven. Deze cursus helpt je de Wet van Aantrekking te begrijpen en leert je hoe je alles, wat je in je leven wilt, te manifesteren.

Lees meer…