Onderbewustzijn herprogrammeren

Het onderbewustzijn programmeren

Om een diepgaande langetermijnverandering in de patronen die je hebt, ideeën, percepties, wereldvisies, gewoonten en overtuigingen te maken, moet je de paradigma’s veranderen die je in je onderbewustzijn hebt.

Met de onderstaande technieken leer je stap voor stap hoe je de kracht van het onderbewuste kunt benutten met slechts een paar minuten per dag.

Het toepassen van onderbewustzijn-technieken kost tijd, oefening en doorzettingsvermogen. Natuurlijk zijn die drie belangrijke succeselementen alleen relevant als je weet wat je doet.

Het belang van herhaling

Het is vergelijkbaar met de sportschool – werk keer op keer uit tot de spieren sterk en stevig worden en je lichaam een goede, gezonde vorm krijgt. Hetzelfde met de mentale spieren – werk je mentale spieren repetitief en consistent uit. Dit is de enige manier om te zorgen voor een langdurig onderbewustzijn.

In dit artikel zal ik precies uitleggen hoe je moet communiceren met de meest krachtige troef die je hebt – je onderbewustzijn. De technieken die in dit artikel worden vermeld, zijn on-subliminale berichtenmethoden.

Subliminale boodschappen zijn een intense techniek om met het onderbewustzijn te communiceren. Klik hier om te ontdekken hoe je je onderbewustzijn kunt programmeren met subliminale berichten en je doelen en dromen kunt bereiken.

Voordat je de geheimen van communicatie met je onderbewuste onthult, zijn er een aantal regels die je moet volgen:

De regels van het programmeerproces voor onbewuste gedachten

Regel # 1: Weet wat je wilt

Als het gaat om het maken van een verandering in het niveau van het onderbewustzijn, MOET je beslissen wat je precies wilt verbeteren.

Je moet specifiek zijn, maar niet te specifiek, je moet rationeel zijn in je verzoek (jezelf bereid zijn om te vliegen zoals een vogel is niet rationeel, maar je kunt het rationeel maken als je een parachutespringen wilt) en je MOET focussen daarover, en dat alleen!

Als je tegelijkertijd op verschillende onderwerpen focust, kan dit je onderbewuste geest alleen maar verwarren; je zult verspreid zijn en dat is het tegenovergestelde van doelgericht zijn.

Als je bijvoorbeeld je soulmate wilt vinden, concentreer je je erop en richt je het niet op andere gebieden, zoals meer geld verdienen, afvallen en angst overwinnen.

Het is geweldig om verschillende doelen te hebben, maar je moet je aandacht één voor één instellen.

Sommige doelen vereisen echter helemaal geen herprogrammering van het onderbewustzijn, dus je kunt nog steeds je hoofddoel hebben plus andere doelen die niets anders vereisen dan oefenen (zoals het verkrijgen van een rijbewijs).

Als je verschillende doelen hebt die van het onderbewustzijn veranderen vereisen, kies er dan een uit die jouw hoofdprioriteit is.

Regel # 2: Onthul de onderbewuste patronen die je tegenhouden

Wanneer je je hoofddoel kiest, moet je een dialoog met jezelf hebben en gerelateerde onderbewuste mentale obstakels vinden die deel uitmaken van het hele plaatje.

Bijvoorbeeld een vrouw die haar perfecte partner wil vinden: ze moet eerlijk tegen zichzelf praten, zonder maskers, zonder excuses voor wat haar belet de juiste persoon te ontmoeten.

Misschien is ze te afhankelijk en dat maakt dat potentiële partners weggaan, dus moet ze ook voor dat probleem zorgen, samen met haar hoofddoel.

Wanneer je een dialoog met jezelf hebt, moet je jezelf afvragen: wat weerhoudt me ervan om x te krijgen? Welke blokkades van het onderbewustzijn houd ik?

Soms zult je het antwoord niet zelf kunnen vinden, en moet je hulp krijgen om het te vinden. De hulp kan een therapeut zijn of zelfs goede vrienden die je het beste kennen. Je moet bereid zijn om te worden blootgesteld aan het antwoord dat ze je geven.

De reden dat je onbewust geblokkeerd bent, moet worden onthuld

Laten we nog een ander voorbeeld bekijken om dit punt duidelijker te maken: een man worstelt om meer geld te verdienen, maar hij kan het niet halen; iets duwt hem terug en het gebeurt de hele tijd.

Hij besluit met zijn onderbewustzijn te communiceren, maar hij moet de reden of redenen vinden waarop hij wordt gestopt om zijn doel te bereiken.

Dit kunnen onderbewuste beperkende overtuigingen zijn zoals: “Geld zal me mijn familietijd doen verliezen”, of het kan een gedragspatroon zijn zoals een gebrek aan doorzettingsvermogen en steeds weer nieuwe projecten beginnen.

Hij moet de oorzaak (en) vinden en dienovereenkomstig een communicatiesysteem bouwen met het onderbewustzijn.

Regel # 3: Pas de onderbewuste schakelmethoden toe voordat je gaat slapen

Wanneer je de onderstaande technieken gebruikt om je onderbewustzijn te programmeren, moet dit vóór de slaaptijd zijn of juist als je ‘s ochtends wakker wordt.

Ongeveer 15 minuten voordat je in slaap valt, beginnen lichaam en geest te kalmeren, ontspannen de spieren, wordt de ademhaling gemakkelijker, beginnen de hartslagen langzamer te gaan en gaat het hele systeem in een diepere ontspanningsmodus. Op dit punt produceert het brein alfagolven.

De EEG-onderzoeken van onderzoekers tonen aan dat in dit 15 minuten durende venster tussen waken en slaap de hersengolven langzamer worden en er tussen 7-14 elektrische golven per seconde zijn – dat zijn alfagolven.

In deze fase is volgens onderzoek de tunnel van het onderbewustzijn “open” om berichten te ontvangen.

De manieren om berichten over te brengen naar je onderbewustzijn

Naast het gebruik van Subliminal Messages (een complete techniek die hier uitgebreid wordt beschreven), zijn er 4 krachtige manieren om effectief met je onderbewustzijn te communiceren en positieve en bevestigende nieuwe overtuigingen in te voeren.

Door rechtstreeks met je onbewuste hersenen te praten, bereik je de doelen die je hebt gesteld, ervaar je goede gevoelens, word je emotioneel in balans, voel je je meer ontspannen en op je gemak.

Oefen vandaag en begin met het behalen van resultaten!

Methode # 1 – Metaforen gebruiken om je onderbewustzijn te programmeren

onderbewustzijn herprogrammeringmetaforen zijn bewezen zeer effectief te zijn. Metaforen hebben een enorme impact op je onderbewustzijn. Geen wonder dat zoveel boeken, toneelstukken, films en zelfs reclames metaforen hebben gebruikt om de boodschappen over te brengen.

De metaforen kunnen bijvoorbeeld een veld en zaden zijn, of een wereld met eindeloze mogelijkheden, krachtig als vliegtuigen in de lucht, een stabiele, grote boom geplant op een rivieroever, een bepaald huis waar je je comfortabel voelt, enz.

Hoe gebruik je metaforen om je onderbewustzijn opnieuw te bedraden?

Eerste stap – gebruik muziek

Ontspannende, rustige, zachte en aangename muziek helpt de hersenen om los te laten en te ontspannen. De muziek moet herhaaldelijk (elke nacht) worden gehoord en het moet je ontspannen. Vermijd het gebruik van muziek die je wakker en alert houdt.

We raden aan alpha hersengolfmuziek te gebruiken. Hier zijn enkele geweldige GRATIS tonen die je hersens synchroon laten lopen met alfagolven. Zodra het brein zich in zijn alpha-golven bevindt, wordt het heel eenvoudig om het onderbewustzijn te programmeren.

De alfa-hersengolven stemmen je hersenen af op zijn receptieve modus. Dat is de reden dat de grootste meditatiegoeroes over de hele wereld in alfa-toestand komen om te mediteren.

De tweede stap – plant de zaden

Nadat je in de positie bent gekomen van diepe ontspanning, is dit de tijd om te communiceren met je onderbewustzijn.

Beginnen met het planten van nieuwe berichten – berichten die je pushen naar succes en progressie.

In het begin is het misschien vreemd en voelt het onnatuurlijk voor je, maar maak je geen zorgen. Dit kost tijd en oefening. Vergeet niet dat je onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen realiteit en verbeelding.

Wanneer de alfa-golven de poort openen voor positieve suggesties, zullen krachtige metaforen het werk doen.

Sommige mensen zijn doorgaans rationeler en de fantasierijke, metaforische methode is niet echt op hen van toepassing.

Hoe kan ik weten of deze programmeertechniek voor onbewuste gedachten bij mij past?

De methode is geschikt voor je als je de neiging hebt om te dagdromen;
Als je van kunst houdt en een artistieke persoonlijkheid hebt;
Als je metaforen gebruikt in je dagelijks leven als je verhalen vertelt of met vrienden praat;
Als je over het leven denkt als een gelijkenis en een moraal;
En als je deze alinea leest en als je de metafoormethode leuk vindt.

Methode # 2 – Eindresultaat

Deze methode om je onderbewustzijn te veranderen vereist een paar stappen.

Voordat je begint met het toepassen van de onderstaande stappen, moet je in een geruststellende ontspanningsmodus komen.

Er zijn twee effectieve manieren om in een onmiddellijke rustgevende positie te duiken

 1. Zoals vermeld in methode # 1 – produceer alfa hersengolven. Je kunt alfa-hersengolven gemakkelijk inspreken door naar Brainwave Entrainment Technology te luisteren.
 2. De tweede manier om de ontspanningszone binnen te gaan, is ademhalen. Jaja, iedereen weet hoe het moet, maar slechts enkelen weten hoe ze het goed moeten doen. De juiste manier om te ademen is heel eenvoudig en vereist alleen bewustzijn.

Hoe kan ik meteen ademen en onmiddellijk ontspannen:

Adem in door je neus en haal diep adem gedurende 3 seconden Laat de lucht dieper gaan dan je longen – voel het in je maag (als je het goed doet, kun je zien en voelen hoe je maag zich uitzet.) Vul je lagere maag met veel van zuurstof.
Voel de lucht in je maag en voel het dan naar je longen stijgen.
Nadat je de lucht in je longen voelt, blaast je deze gedurende 5 seconden door uw mond.
Herhaal het ademhalingsproces totdat je je ontspannen en kalm voelt.
Voor ervaren mensen kost het misschien slechts 3 ademhalingssessies, terwijl het voor anderen nog een paar keer kan duren.

Onthoud dat het niet uitmaakt hoe lang het duurt, goed ademen uiterst gezond is en een natuurlijke remedie tegen stress.

Je kunt het ontspannende ademhalingsproces ook combineren met de alpha-hersengolfmuziek die hierboven werd genoemd.

De vijf stappen om het onderbewuste te programmeren volgens methode # 2

Kies een doel

Het doel kan groot of klein zijn – het maakt niet uit, zolang je er diep naar verlangt.

Stel je het resultaat voor

Creëer het gewenste beeld in je hoofd en stel je voor hoe je leven er uit zal zien als het gebeurt; visualiseer het eindresultaat NADAT je je wens hebt vervuld.

Focus op hoe het voelt

Besteed aandacht aan alle verschillende hoeken – hoe het voelt, welke kleuren je ziet, geluiden die je hoort, mensen die om je heen zijn, waar je nu bent, wat het uitzicht om je heen is en hoe het voelt om te realiseren dat je je hebt bereikt aspiratie. Stap drie is videovisualisatie en het is zeer effectief in het programmeringsproces van het onderbewustzijn.

Statische afbeelding

Je kijkt naar JOUW foto in de toekomst nadat je hebt bereikt wat je wilde – zoals jij het wilt. Deze stap is een statische visualisatie – kijk naar je leven nadat het doel is bereikt. Wat staat er op de foto, is het ingelijst, met wie ben je, heeft deze foto kleuren en waar ben je? Krijg zo gedetailleerd mogelijk.

Mix en match

Mix de video en statische afbeeldingen zo snel mogelijk heen en weer. Stel jezelf voor op een ingelijste foto precies zoals jij dat wilt, en schakel het dan onmiddellijk om naar bewegende beelden. Doe het gedurende 2-3 minuten. Als je langer kunt, voel je dan vrij om dit te doen om je resultaten te maximaliseren en je onderbewuste mind-instellingen sneller te veranderen.

* Herhaal dit proces elke nacht vlak voordat je ten minste 21 dagen in slaap valt. Het duurt maar een paar minuten *

Geleide meditatie voor het programmeren van onbewuste gedachten

Veel mensen zijn van mening dat geleide meditatie voor hen veel effectiever is om onderbewuste veranderingen in de geest te creëren, omdat ze er echt in kunnen afdwalen zonder zich voortdurend te moeten concentreren.

MAAR, als je voelt dat je geen assistentie nodig hebt, doe het dan zelf. Hoe dan ook werkt uitstekend zolang je dagelijks oefent (of moeten we ‘s nachts zeggen) …

Oefen je ademhalingsvaardigheden

Overdag, vind minstens één keer per dag tijd om diep te ademen.
Het zal je op twee manieren enorm helpen:

 1. Je lichaam maakt kennis met de juiste manier van ademhalen,
 2. Je zult je de hele dag, of een deel ervan, zo ontspannen en sereen voelen.

Het duurt slechts 2-3 minuten. Wanneer je overdag ook oefent, zal het heel gemakkelijk zijn om ‘s nachts direct te ontspannen wanneer je deze ademhalingstechniek toepast.

Methode # 3 – Gebruik van herinneringen uit het verleden om de kracht van het onderbewustzijn los te laten

Net als de andere methoden vereist deze ook een rustige gemoedstoestand. Haal diep adem zoals uitgelegd in methode nummer 2 en kom in een ontspannen gemoedstoestand.

Stap één: breng een herinnering uit het verleden naar de oppervlakte

Vraag je onderbewustzijn om een goede herinnering uit het verleden naar boven te brengen. Hoogstwaarschijnlijk zullen er veel herinneringen verschijnen. Skip en laat gemakkelijk de negatieve vallen, stress niet over hen en concentreer je gewoon op de goede.

Kies slechts één herinnering

Herleef dit geheugen helemaal opnieuw.
Als je denkt dat dit onmogelijk is, denk dan eens aan het eten van een citroen. Als je jezelf een citroen kunt eten en de smaak in je mond kunt ervaren, gaat het hetzelfde met een herinnering uit het verleden.

Als je een herinnering uit het verleden herroept, krijg je meteen een goed gevoel en word je verbonden met je onderbewustzijn.

Elke nacht is een geschenk

Zoveel mensen gaan slapen als ze nadenken over wat er mis is in hun leven, die ze boos of verdrietig maakten … voor het slapen gaan, bekijken ze alle slechte dingen die die dag, die week of in het verre verleden zijn gebeurd. Deze patronen hebben schadelijke invloeden op het onderbewustzijn als ze regelmatig worden herhaald.

In plaats van te profiteren van deze geweldige tijdskans om toegang te krijgen tot hun onbewuste geest om een diepgaande verandering te creëren, worden ze getrokken in duisternis en negativiteit. Dan blijven ze zich afvragen waarom er niets aan het veranderen is of waarom het nog erger wordt.

Verspil je kostbare slaaptijd niet met je bang en angstig voelen. Zie het als een venster om dingen beter te maken.

Stel je voor wanneer je deze oefening in een routine verandert. Nacht na nacht bombardeer je je onderbewustzijn met positieve voorbije beelden en herinneringen. Denk je dat je meer of minder angstig zult zijn?

Stap twee: aftellen

Na gefocust te zijn op een goede herinnering en deze herinnering opnieuw te leven, tel je langzaam terug vanaf 100.

Na elke paar tellen die je terug telt, zeg je tegen jezelf: “Ik voel me goed over mezelf”, “Ik hou van mezelf”, “Ik word meer en meer ontspannen”.
Je kunt verschillende suggesties kiezen, als je je maar verbonden voelt met deze liefdevolle zinnen.

Bijvoorbeeld, als het je doel is om je onderbewustzijn te leiden om je soulmate te vinden, vertel jezelf dan na elke paar terug tellen momenten zoals “Ik trek de perfecte relatie aan in mijn leven”, “Ik word omringt door liefde”, “Het universum stuurt mij de liefde van mijn leven”, “mijn leven is mooi en ik kies ervoor om het te delen met een persoon van wie ik houd”.

Als je een uitdaging of dilemma hebt, vraag je je onbewuste over hoe je ermee om moet gaan en zeg je jezelf dat je volledig op jezelf vertrouwt.

Profiteer van de nacht om een verandering aan te brengen

Je krijgt een geweldige kans om iets geweldigs te laten gebeuren,
En het gebeurt elke avond voordat je gaat slapen.

Elke nacht is het jouw kans om positieve ideeën te planten.
Het maakt niet uit of je over 4 uur wakker moet worden. Voorkom dat je in excuses vervalt. Doe het gewoon!

Onthoud dat echte winnaars niet altijd doen wat ze willen. Ze doen wat nodig is.

Als je geen 10 minuten hebt om het gewenste plaatje van je in te beelden, met metaforen of adem, doe dan tenminste je hersenen synchroniseren met alfagolven om je geest aan te moedigen om te kalmeren.

Luisteren naar muziek kost geen inspanning, dus je kunt het gemakkelijk elke avond maken, ook al heb je maar enkele uren om te slapen.

Methode # 4 – Hoogtepunt als een anker om het onderbewustzijn te doordrenken

Hier is een krachtige techniek om uw onderbewustzijn te programmeren dat nieuwe, langdurige neuronale bedrading zal creëren als je het elke nacht minstens 30 dagen achter elkaar correct gebruikt (geen uitzonderingen).
Studies hebben aangetoond dat het 4 weken duurt – 90 dagen om een nieuw neuraal pad in de hersenen te creëren.

Kies eerst een affirmatie die het beste bij je past

Neem je lijst met affirmaties en kies een positieve die je in je leven wilt hebben. Het kan geld zijn, een persoonlijke eigenschap die je op dit moment niet hebt en die je wilt implementeren in je persoonlijkheid, of ALLES wat je maar wilt.

Als je geen lijst hebt, is het tijd om er een te maken. Het is nodig omdat je moet weten wat je wilt voor jezelf, je leven, waar je naartoe gaat, wat je richting is, en wat je doel is.

De affirmaties moeten op een specifieke manier worden geformuleerd zodat ze effectief zijn. Als je niet weet hoe dit moet, klik dan hier om de gratis gids te lezen.

Nadat je een gedachte hebt gekozen die je het meeste aangaat en bepaalt dat je deze wilt implementeren in je onderbewustzijn, kun je nu doorgaan naar de tweede stap.

Denk aan een evenement dat je een extreme hoeveelheid opwinding gaf

Concentreer u op een gebeurtenis of situatie waardoor je je op de top van de wereld voelde.

Het kan van alles zijn – je eerste date, je eerste verkoop in je bedrijf, wanneer je iemand hebt gevraagd waar je een tijdje verliefd op was en deze persoon zei ja, wanneer je een voetbalwedstrijd won, of wanneer je succesvol bent verhuisd poker en won de hele pot.

Het kan een herinnering zijn dat heel belangrijk voor je was en dat je een mega boost van positieve emoties liet voelen.

Misschien zal het een beetje moeilijk zijn om zoiets te vinden omdat je geest niet gewend is om terug te gaan naar gelukkige herinneringen. Het onderbewustzijn van de meeste mensen is volledig geprogrammeerd om terug te gaan naar droevige herinneringen en ze steeds opnieuw te ervaren. Neem je tijd en onthoud een evenement waaraan je hebt deelgenomen waardoor je een enorme opwinding voelde.

Leef je helemaal in in dat evenement

Heb je er één gekozen? Super goed! Nu de volgende stap om het opnieuw te onthouden, met alle details over hoe het VOELT.

Probeer te herdenken over hoe blij je was, de geuren, kleuren, geluiden, je hartslag, je glimlach, het uitzicht om je heen, hoe mensen op je reageerden en wat je aan het doen was, wat deze enorme opwinding veroorzaakte.

Voel het gevoel van de flow, leef je volledig in en wees weer in dat moment (in je onderbewustzijn) ongeacht hoe lang het duurt voordat je er bent.

Zodra je erin bent gedoken en deze krachtige en positieve emoties opnieuw ervaart, is het de PERFECTE tijd om het te verbinden met de affirmatie die je het liefste wil bereiken.

Een voorbeeld van een krachtige gebeurtenis uit het verleden

Stel je bijvoorbeeld voor dat je op de universiteit zit en een presentatie geeft voor de hele klas; 50 mensen staren je aan en wachten om te zien wat je te zeggen hebt; je begint te praten en je bent een beetje bang; dan kom je er in en begint de spraak gemakkelijk te stromen en plotseling onthoud je alles wat je nodig hebt;

Je krijgt zelfvertrouwen in het klaslokaal en voelt dat je het publiek voor het gewonnen; je voelt dat je je angst voor spreken in het openbaar hebt overwonnen; je begint je te realiseren dat je HOUDT van dit gevoel dat mensen naar je luisteren en je geniet ervan terwijl je luid en vol zelfvertrouwen tegen ze te praat;

je VOELT zo trots op jezelf en het feit dat je het doet, terwijl je daar staat en in de ogen van mensen kijkt; VOEL je dat dit eigenlijk wel heel gemakkelijk is en leuk en plezierig om daar te zijn en het te ervaren;

Je hebt het gevoel dat je een nieuwe wereld van comfort hebt ontdekt in het bijzijn van andere mensen en dat je steeds opnieuw toespraken wilt houden …

DAN, op het punt dat je deze enorme opwinding voelt, is het tijd om de affirmatie te implanteren die je het LIEFSTE wilt hebben.

Waarom is deze techniek van het onderbewustzijn zo krachtig?

Wanneer een gebeurtenis (een echte / imaginaire) een gigantisch gevoel van opwinding in je stimuleert, wordt een proteïne vrijgegeven samen met neurotransmitters wanneer de impulsen de Synaptische kloof passeren.

Deze actie zorgt ervoor dat deze gebeurtenis op een veel intensievere manier verbinding maakt met de neurotransmissie (d.w.z. synaptische transmissie) dan alleen een normaal geheugen dat geen enkele emotie bevat.

Wanneer je herinneringen ophaalt over deze gebeurtenis en deze opnieuw beleeft en die emoties uit het verleden terugbrengt, komt er een ander eiwit vrij, en wanneer je de affirmatie bevestigt aan deze gebeurtenis, koppel je deze bevestiging fysiek aan de bestaande neurotransmissie.

Hoe je het meeste uit het programmeerproces voor het onbewuste geheugen kunt halen

Concentreer je op ÉÉN affirmatie gedurende een periode van ten minste 4 weken.

Doe het elke avond voor het slapengaan of net als je wakker wordt

Stap in een routine – maak neuronale bedrading op dezelfde plaats en tijd. Als je om 21.00 uur gewend bent om te reflecteren en emoties op te roepen, doe het dan elke avond rond dezelfde tijd.

Vind 5-10 minuten overdag om het te herhalen. Als je denkt dat je geen tijd hebt, hou dan op TV te kijken, of iets anders dat je gewend bent, wat niet echt nodig is. Het creëren van nieuwe neurale paden en het vormgeven van je nieuwe realiteit is belangrijker dan een reality-show of soap-serie.

Verwijder Zelf-saboterende Onderbewustzijn Blokkades

Herprogrammeer je onderbewustzijn
 • Vind eindeloos geluk binnenin
 • Word fysiek fit – gewichtsverlies lijkt gemakkelijk
 • Bevrijd je onderbewustzijn van negatieve emoties zoals angst en twijfel aan jezelf
 • Boost je enthousiasme en energieniveau
 • Word een overvloedsmagneet en trek geld en succes aan
 • Zoek ten slotte een geschikte levenspartner
 • Ontwikkel krachtige sociale vaardigheden die je opwindend en leuk maken en FUN om bij jou in de buurt te zijn

Kies er een of gebruik ze allemaal – het jouw keuze

Elk van de vier hierboven beschreven technieken voor het onderbewustzijn programmeren zijn geweldige manieren om met je onderbewustzijn te communiceren, het te programmeren en de obstakels en beperkende overtuigingen die je hebt te verwijderen.
Kies degene die het beste bij je past.

Het is absoluut mogelijk om ze alle vier te gebruiken om toegang te krijgen tot de volledige kracht van het onderbewustzijn, maar een van de belangrijkste sleutels tot succes in dit proces in volharding.

Maar vergeet niet dat je het goed moet doen, naast dat je volhardend bent: vermijd dat je in negatieve gedachten gezogen wordt, zorg dat je doelgericht bent en je concentreert op je verlangens in deze oefeningen.

Het kost maar een paar minuten per dag.

Een andere manier om je onderbewustzijn te bereiken en de beperking van de kern te veranderen, is om SUBLIMINALE BERICHTEN te gebruiken. Het is moeiteloos, uiterst efficiënt en zelfs leuk!

Klik hier om 4 manieren te ontdekken om je onderbewustzijn gemakkelijk en succesvol te programmeren met subliminale affirmaties.

Je zult zien dat je binnenkort meer positieve gedachten en gevoelens zult hebben die zullen leiden tot meer positieve ervaringen en kansen, die je zullen helpen tot handelen en gedragen op een manier die je naar je doel zal brengen.

Inhoudsopgave