Randonautica App, hoe werkt het?

Randonautica is een mobiele app die een kwantumgenerator voor willekeurige getallen gebruikt om je een reeks coördinaten voor je lokale omgeving te geven. Het idee is om je aan te moedigen om je omgeving te verkennen met een idee in gedachten van wat je zou willen tegenkomen.

De mobiele app werd begin vorig jaar gelanceerd en begon de koppen van verschillende mediaplatforms te halen. Wat Randonautica precies is, is veel om in je op te nemen, om het zacht uit te drukken, want er zijn wat kwantumklossen om doorheen te komen, dus enige uitleg is nodig – we hadden er zeker wat van nodig toen we dit voor het eerst lazen.

In wezen is Randonautica een app die je aanmoedigt om eropuit te gaan en je omgeving te verkennen. Het doet dit door je een willekeurige reeks coördinaten te geven en je te vragen om uit te gaan met een doel voor ogen. Dit kan van alles zijn, groot of klein, zoals het vinden van iets onverwachts of het antwoord op iets dat je dwars zit. Zodra je terugkeert van je reis, wordt je aangemoedigd om te delen wat je bent tegengekomen op het forum van de game. Sommige mensen zijn griezelige toevalligheden tegengekomen, waardoor de app meer grip heeft gekregen.

Wat is Randonautica?

Randonautica is een mobiele app die een kwantumgenerator voor willekeurige getallen gebruikt om je een reeks coördinaten voor je lokale omgeving te geven. Het idee is om je aan te moedigen om je omgeving te verkennen met een idee in gedachten van wat je zou willen tegenkomen. Het kan iets simpels zijn als iets zien dat de moeite waard is om een foto van te maken, of iets ingewikkelders, zoals een antwoord op een vraag waar je over hebt nagedacht.

Als je eenmaal op pad bent gegaan, wordt je aangemoedigd om te delen wat je online hebt gevonden. Sommige mensen posten op forums, terwijl anderen Reddit kiezen. Hoe dan ook, het is een manier om een gemeenschap te koesteren, en heel veel mensen hebben griezelige toevalligheden gedeeld.

Hoe Randonautica te gebruiken?

Je kunt Randonautica gebruiken door de app te downloaden van de iOS- of Google Play Store. Zodra dat is gebeurd, laadt je het op en moet je GPS inschakelen en de straal opgeven die je wilt verkennen.

Daarna wordt je gevraagd of je een attractor, leegte of anomalie wilt bezoeken. Een attractor is een plek die volgens de app de hoogste concentratie kwantumstippen heeft, terwijl een leegte de minste is. Een anomalie is de sterkste keuze van die twee verschillende opties.

Bedenk op dit punt wat je uit je reis wilt halen. Meestal wordt dit geadviseerd om een bepaald thema te volgen. Als je bijvoorbeeld een artistieke blokkade hebt, kun je voor creativiteit kiezen.

Druk ten slotte op GENEREREN, zodat Randonautica je een locatie geeft om te gaan verkennen.

Wat is een Randonautica attractor?

Een Randonautica-attractor is een gebied waar kwantumpunten sterk geconcentreerd zijn. Wat dat betekent is dat de Randonautica-app een dergelijk gebied zeer belangrijk zou vinden.

Randonautica werkt niet?

Randonautica werkt mogelijk niet omdat de game nog in bèta is op iOS en Android, wat betekent dat de ontwikkelaar nog steeds bezig is met het oplossen van problemen. Ook een toestroom van nieuwe gebruikers heeft hier weinig aan bijgedragen. In een Reddit-bericht van mei legde de ontwikkelaar van Randonautica uit dat de servers mogelijk niet stabiel zijn op momenten dat veel mensen de app gebruiken.

Als je merkt dat Randonuatica niet werkt, stellen we de gebruikelijke oplossingen voor: herstart de app, zet je telefoon aan en uit of installeer de app opnieuw. Als geen van deze werkt, moet je misschien gewoon afwachten totdat Randonautica een oplossing heeft voor, eh, Randonautica.

Wat is een Randonaueica leegte?

Een Randonautica-leegte is het tegenovergestelde van een Randonautica-attractor, wat betekent dat het een gebied is waar kwantumpunten schaars zijn. Dit is echter geen slechte zaak. Als een locatie in het bijzonder geen kwantumpunten bevat, heeft deze een grotere kans om relevant te zijn voor je intentie, schijnbaar.

Wat is een Randonautica-anomalie?

Een Randonautica-anomalie is een naam die wordt gegeven om een ​​leegte of een attractor te beschrijven. Volledig bekend als een ‘Intention Driven Anomaly’, verwijst het naar een gevonden patroon in kwantumgetaldatums. In termen van leken is het een gebied waarvan wordt aangenomen dat het is beïnvloed door het menselijk denken.

Wat is Randonautica ANU

Randonautica ANU verwijst naar de Australian National University die gastheer is van de kwantumgenerator voor willekeurige getallen die Randonautica voorziet van de gegevens die het gebruikt.

Een scherm in Randonautica waarmee je de bestemming kunt selecteren

Wat is een Randonauting?

Randonauting onderzoekt terwijl je een generator voor willekeurige getallen gebruikt om te bepalen waar je naartoe gaat. Omdat de Randonautica-app je die coördinaten geeft, is deze behoorlijk populair gebleken.

Wat is een Randonaut?

Een Randonaut is iemand die een willekeurige nummergenerator gebruikt om een ​​bestemming te kiezen om te verkennen. Het is geen exclusieve term en je hoeft geen expert in het veld te zijn om er een te zijn. Gewoon de Randonautica-app gebruiken om eropuit te gaan en te verkennen, is genoeg, denken we.

Randonautica Reddit

Randonautica heeft wel een Reddit, en je kunt het hier vinden. De ontwikkelaar van de app moedigt mensen aan om hun Randonautica-verhalen online te delen, en Reddit blijkt naast Tik Tok een van de meest populaire plekken te zijn om dit te doen.

Is Randonautica veilig?

Randonautica is net zo veilig als elke andere applicatie die om je GPS-gegevens vraagt, maar er zijn enkele gezonde verstand tips om in gedachten te houden:

  • Houd je avontuur bij de dag: het idee om ergens anders heen te gaan kan spannend zijn, maar probeer het bij de dag te houden. Het is veiliger en voorkomt dat je mogelijk verdwaalt in het donker.
  • Ga met een groep vrienden als je niet zeker bent: Randonautica hoeft geen solo-avontuur te zijn. Als je normaal gesproken uitgaat met vrienden, zou je dat hier ook moeten doen.
  • Als het er gevaarlijk uitziet, is het dat waarschijnlijk ook: als je ergens doorheen moet gaan dat er gevaarlijk uitziet om op je bestemming te komen, neem dan geen risico. Je veiligheid is belangrijker dan je nieuwsgierigheid
  • Betreed het niet: het gebruik van Randonatica is geen excuus om de grens te overschrijden om uw bestemming te bereiken – doe het niet.

Veel plezier met je magische Randonautica momenten!

PS: Download hier de Randonautica app: voor iPhone of voor Android

PS PS: Doe je mee met mijn cursus?

❤️ CURSUS van Roelof!

Wil jij meer magie en avontuur in je leven ervaren? Voel je dat het tijd wordt om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en patronen en wil je je eigen pad gaan volgen? Mijn Cursus Manifesteer je Droomleven is de beste cursus manifesteren die je hiervoor kunt gebruiken. Leer in 5 modules álles over de Wet van Aantrekkingskracht en wat daar allemaal bij komt kijken.

Law of Attraction Cursus: Manifesteer je Droomleven!

Doe mee met mijn Law of Attraction cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekkingskracht werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Law of Attraction Cursus: “Manifesteer je Droomleven” van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekkingskracht werkt
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels en geheimen over de Wet van Aantrekking
✅ Je leert hoe jij je droomleven kunt manifesteren
✅ Je leert je belemmerende gedachten en patronen los te laten
✅ Je leert hoe je moeiteloos geld kunt verdienen
✅  Je krijgt meteen toegang tot mijn online academie

Lees meer…

Plaats een reactie