Het geheim van rijk worden

Boekentip! ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong

In het boek ‘The Having’ van Suh Yoon Lee en Jooyun Hong kom je erachter hoe je slapend rijk kunt worden. Als journalist Jooyun Hong op zoek gaat naar het geheim achter de rijkdom in haar land belandt ze onverwachts in de leer bij de mysterieuze goeroe van de Zuid-Koreaanse rich and famous: Suh Yoon Lee.

Wat ze van deze goeroe leert, verandert haar leven – ze wordt gelukkiger, vindt meer rust, en wordt rijker dan ze ooit had durven dromen. En zo rijk kun jij ook worden – zonder veel moeite. In ‘The Having’ delen goeroe en student deze baanbrekende methode om miljonair te worden.

Een goeroe uit Zuid-Korea deelt de baanbrekende oplossing om je fortuin op te bouwen met je emotie en opent de deur naar een nieuwe wereld vol hoop en welvaart.

Op zoek ging naar de sleutel

Toen Wharton MBA Jooyun Hong op zoek ging naar de sleutel tot het vergroten van rijkdom in een tijd van groeiende ongelijkheid, had ze niet verwacht dat ze zou gaan studeren bij een beroemde en fascinerende goeroe, die bekend staat om het adviseren van de 1% van Zuid-Korea. Ze deelt nu wat ze van de goeroe heeft geleerd in dit levensveranderende verhaal, en het begint met een simpele emotie die ze hebben noemt.

100.000 casestudies

Suh Yoon Lee, een magnetische vrouw van in de dertig, werd op zesjarige leeftijd geïdentificeerd als een goeroe en begon aan een studie variërend van klassieke Aziatische teksten tot economie tot een analyse van 100.000 casestudies om de ware geheimen van groeien en rijk worden te onthullen.

Gewild bij de rijkste mensen in de wereld

Suh Yoon Lee, een bestsellerauteur en inzichtelijke denker, gewild bij de rijkste mensen in de natie, trok zich terug in afzondering, verontrust door de impact die haar begeleiding aan de rijken zou kunnen hebben op inkomensongelijkheid. Toen Jooyun de goeroe schreef voor een interview, nodigde Suh Yoon haar uit naar het Comomeer, Italië. Daar begonnen ze een gesprek over hoe gewone mensen hun financiële doelen gemakkelijker en sneller kunnen bereiken door synchroon te leven met hun ware emoties.

In bestemmingen variërend van Parijs tot Kyoto, biedt deze filosofische reis een kader voor het bereiken van een krachtige relatie met geld. De goeroe heeft ontdekt dat bijna iedereen de capaciteit heeft om 3 tot 7 miljoen dollar te verdienen – en sommigen hebben een capaciteit voor veel meer. Terwijl Jooyun de praktische maar revolutionaire inzichten van de goeroe toepast in haar dagelijks leven – inclusief dagboeken over de emoties die gepaard gaan met het uitgeven van geld – ervaart ze een transformatie van haar humeur, vervulling en uiteindelijk haar vermogen. Door je emoties over geld te veranderen, kun je van elke aankoop een stap maken om je ware zelf te worden.

Het hebben is de macht die rijkdom aantrekt, en deze ongelooflijke reeks lessen zal je begeleiden om die macht in je eigen leven te claimen. Leer te voelen wat je al hebt, en je zult zoveel meer kunnen hebben.

Cursus de Wet van Aantrekkingskracht

Wil jij leren je droomleven te manifesteren en moeiteloos veel geld verdienen?

Doe dan mee met mijn cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekking werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Cursus Wet van Aantrekkingskracht: 
Manifesteer je Droomleven van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekking werkt
✅ Je gaat leren hoe moeiteloos veel geld kunt verdienen
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels, tools en geheimen over de Wet van Aantrekkingskracht
✅ Je krijgt meteen toegang tot de online lesomgeving
✅ Je krijgt 5 modules (1 module per week) met lessen en oefeningen

Lees meer…

Plaats een reactie