Trauma in Relatie tot de Wet van Aantrekking en Manifestatie

Dus, je doet alles wat je kunt om je dromen te manifesteren en de wet van aantrekking te gebruiken om alles te krijgen wat je zo wanhopig wilt in het leven, toch?

Het Belang van Trauma Begrijpen en Genezen in Relatie tot de Wet van Aantrekking en Manifestatie

Ik denk dat dit een gevoel is waar we ons allemaal mee kunnen identificeren. We willen allemaal verschillende dingen in ons leven. En weet je, ik heb zelf ook geworsteld met dat. En een ding dat ik heb ontdekt wat ervoor zorgt dat de wet van aantrekking niet werkt en dat we onze dromen niet kunnen manifesteren, is altijd trauma. En dan bedoel ik kindertrauma dat in de weg staat. En hier is waarom ik dat zeg.

Trauma en Zijn Invloed

Uit decennia van onderzoek, zoals de Adverse Childhood Experiences-studie, blijkt dat minstens 70% van ons minstens één verschrikkelijk traumatische gebeurtenis uit onze kindertijd heeft meegemaakt, toch? En dat waren de dingen waarover ze vroegen, echt ernstig trauma. Dus dat betekent dat 70% van de mensen op deze planeet minstens één verwoestende en verschrikkelijke gebeurtenis heeft meegemaakt. En van die mensen heeft 88% er twee of meer doorgemaakt.

Het Belang van Emotioneel Meesterschap

Als je goed luistert naar mensen die vragen stellen over de wet van aantrekking, zul je vaak opmerken dat er onopgelost trauma in hun verhalen aanwezig is. Ze kunnen onbewust emotionele pijn met zich meedragen, en deze pijn belemmert hun vermogen om de positieve emoties en overtuigingen te cultiveren die nodig zijn voor manifestatie.

Trauma en Emotionele Verslaving aan Pijn

De wet van aantrekking is gebaseerd op het vermogen om te voelen wat je wilt. Het draait allemaal om de kracht van je emoties. Maar hier komt het interessante deel: trauma creëert een soort emotionele verslaving aan herhaling van pijnlijke ervaringen

Emotionele Meesterschap als Sleutel tot Manifestatie

Jezelf zijn

Dus wat is de sleutel tot het manifesteren van wat we willen? Het vermogen om emotionele meesterschap te bereiken. Dit is waar ik mijn platform op heb gebouwd, omdat ik heb ontdekt dat ongeacht iemands strijd, of het nu gaat om carrière, relaties of iets anders, alles uiteindelijk terug te voeren is op onze emoties.

Bewustwording van Trauma

Het begint allemaal met bewustwording. Het begint met het erkennen van het feit dat als een deel van je leven niet werkt, het vrijwel zeker te maken heeft met je kindertijd en het trauma dat daaruit voortkomt.

Professionele Hulp bij Traumagenezing

Als je eenmaal bewust bent geworden van je trauma, kun je beginnen met het proces van genezing. Dit is vaak het moment waarop professionele hulp en begeleiding buitengewoon waardevol kunnen zijn. Het kan eng zijn om diep in je eigen emoties te graven en trauma’s onder ogen te zien, dus het is belangrijk om een ondersteunend netwerk te hebben om je te helpen bij dit proces.

Het Doel van Traumagenezing

Het doel van trauma-genezing is niet alleen om de pijnlijke herinneringen te verwerken, maar ook om nieuwe, gezondere overtuigingen en reactiepatronen te ontwikkelen.

Lees meer over trauma…

Effectieve Toepassing van de Wet van Aantrekking

Naast professionele hulp zijn er ook tal van zelfhulpbronnen beschikbaar, zoals boeken, online cursussen en meditatiepraktijken, die kunnen helpen bij het genezingsproces. Het belangrijkste is dat je geduldig en liefdevol bent voor jezelf tijdens dit proces, want het kan lang duren en uitdagend zijn.

Visualisatie, Affirmaties en Actie

Naarmate je trauma begint te genezen en je emotionele welzijn verbetert, zul je merken dat de wet van aantrekking en manifestatie gemakkelijker in je leven kan worden geïntegreerd.

Een ander belangrijk aspect van het manifesteren met succes is visualisatie en affirmaties. Dit zijn krachtige hulpmiddelen om je geest en emoties op één lijn te brengen met je doelen.

Bovendien is het belangrijk om actie te ondernemen. De wet van aantrekking vereist niet alleen positieve gedachten en emoties, maar ook stappen in de richting van je doelen.

Geduld en Volharding

Ten slotte is geduld een deel van het proces. Het kan even duren voordat je manifestaties zich manifesteren, en het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken als dingen niet onmiddellijk lijken te gebeuren.

Kortom, het begrijpen en genezen van trauma kan een belangrijk onderdeel zijn van het effectief toepassen van de wet van aantrekking en manifestatie in je leven. Het is een proces dat tijd en inspanning kost, maar de beloningen kunnen buitengewoon zijn in termen van persoonlijke groei, geluk en succes.

Het is de moeite waard om de reis naar zelfontdekking en genezing te beginnen, omdat het je leven op manieren kan veranderen die je je misschien niet eens kunt voorstellen.

Het Geheim van Manifesteren en de Wet van Aantrekking Ontgrendelen
Doe NU mee met mijn DWVA online cursus!

Manifesteer je Droomleven

Wil jij leren je droomleven te manifesteren? Wil je de geheimen leren van het manifesteren van je verlangens? Ben je klaar om de regie te nemen over je leven en positieve veranderingen aan te trekken? Dan is mijn cursus over de wet van aantrekkingskracht precies wat je nodig hebt!

Lees meer...

Plaats een reactie