Hoe Jezelf Transformeren van Zelfsabotage naar Succes: Ontdek de Kracht van Positieve Zelfidentiteit

Van Zelfsabotage naar Succes: Positieve Zelfidentiteit

We hebben allemaal wel eens het gevoel gehad dat we onszelf in de weg staan, dat we een volgend niveau van succes, een beter inkomen, of gewoon een eenvoudigere weg naar ons doel belemmeren. In werkelijkheid maken we het onszelf vaak onnodig moeilijk zonder dat we het doorhebben. Maar wees gerust, je bent niet de enige. Vandaag wil ik je laten zien dat je kunt veranderen, dat je kunt groeien, en dat je jezelf niet langer hoeft tegen te houden.

Het Ontmaskeren van Zelfsabotage

Ikzelf ben gediagnosticeerd met depressie, complexe PTSS en heb last van veel angst. Ik ben een overdenker, een overanalist, een uitsteller, en mijn PTSS kan symptomen veroorzaken die lijken op ADHD. Het komt allemaal voort uit gebeurtenissen in mijn jeugd.

Het delen van mijn diagnose is belangrijk, maar we moeten oppassen dat deze diagnoses niet ons volledige identiteit bepalen. Hoewel ze waar zijn, kunnen ze als excuses worden gebruikt als we er niet bewust van zijn. Laten we daarom eens kijken hoe dit speelde in mijn leven.

Focus op Wat Je Wilt Bereiken

Ik bevond me in een periode waarin ik worstelde met zwaarmoedigheid, vaak moe wakker werd en niet uit bed wilde komen. In plaats van me te concentreren op mijn doelen, bleef ik gefixeerd op mijn gemoedstoestand. Ik dacht dat ik pas aan projecten kon beginnen of doelen kon nastreven als ik me beter zou voelen en mijn depressie zou verdwijnen. Maar wat je aandacht geeft, groeit. Zelfs als we onze gevoelens niet ontkennen, is het belangrijk om te focussen op vooruitgang.

Positieve Statements voor Verandering

Laten we ons richten op positieve verandering. In plaats van te zeggen “ik ben een uitsteller” of “ik ben een overdenker”, kunnen we beter zeggen “ik werk eraan om mijn organisatievaardigheden te verbeteren” of “ik werk eraan om minder uit te stellen”. Schrijf hieronder een positieve verklaring op die je uitdaagt om te groeien en verandering te omarmen. Bijvoorbeeld, als je met ADHD worstelt, kun je schrijven: “Ik werk aan het ontwikkelen van vaardigheden om mijn ADHD te beheren.”

Laten we samen streven naar groei en positieve verandering. Deel dit artikel met iemand die je kent en vergeet niet mijn platforms te bekijken voor meer inzichten en inspiratie. Samen kunnen we ons potentieel maximaliseren en barrières doorbreken.

Ken je mijn online cursus over de Wet van Aantrekkingskracht al?

Manifesteer je Droomleven

Wil jij meer geluk en positieve verandering in je leven?

Ontdek de kracht van de Wet van Aantrekkingskracht met mijn cursus “Manifesteer je Droomleven.” Deze cursus is bedoeld voor iedereen die klaar is om de regie over hun eigen leven te nemen en positieve veranderingen te manifesteren. Leer hoe je je diepste verlangens kunt realiseren, je zelfbewustzijn kunt vergroten en de energie van het universum kunt benutten om jouw droomleven werkelijkheid te maken. Schrijf je vandaag in en start jouw reis naar een gelukkiger en vervullender leven!

Klik hier voor meer informatie

Plaats een reactie