Zie de Betekenis in Tekens en Symbolen: Hoe Spirit met Ons Communiceert

Spirituele communicatie gebeurt vaak door middel van tekens en symbolen. Wellicht herken je deze tekens, of ken je iemand die dat doet. Kun jij betekenis toekennen aan ogenschijnlijk willekeurige getallen? Of geef je betekenis aan de kleuren om je heen, of aan wat je opvalt aan een vogel die voorbij vliegt? Misschien zie je vaak haviken aan de hemel. Maar weet je eigenlijk wat deze tekens betekenen?

Het interpreteren van symbolen en tekens is altijd een essentieel onderdeel geweest van het werk van mystici en magiërs door de eeuwen heen. En dat is vandaag de dag nog steeds van groot belang.

De Taal van Tekens

Stel je voor dat je midden in een belangrijke zakelijke deal zit en je kijkt uit het raam. Plotseling zie je kraaien vechten om voedselresten. Voor jou zou dit een betekenis kunnen hebben.

Jaren geleden begon ik persoonlijk dubbele getallen te ‘lezen’ op digitale klokken en zag ik regelmatig totemdieren tijdens mijn dagelijkse fietstochten. Je kunt ook reeksen getallen waarnemen en deze met elkaar in verband brengen om betekenisvolle conclusies te trekken.

Jouw Unieke Systeem van Symbolen

Het mooie is dat niemand jouw systeem van symbolen hoeft te valideren. Het moet alleen voor jou werken. Dit is een essentieel aspect voor iedereen die mystiek wil begrijpen of die zich heeft verbonden met het spirituele rijk. Symbolen zijn namelijk de manier waarop niet-fysieke intelligentie met ons communiceert.

Je Innerlijke Realiteit

Begrijp dat alles in je leven een projectie is, gecreëerd in je eigen geest en innerlijke realiteit. Spirit communiceert vaak niet door de fysieke wetten te overtreden, maar door jou symbolen te geven met een persoonlijke en emotionele betekenis, die je in de juiste richting wijzen.

Dus, terwijl je nadenkt over wat je wilt doen of welk intuïtief gevoel je hebt, zul je merken dat het volgende wat je ziet of denkt, gerelateerd is aan datgene waar je net aan dacht. Dit is het universele feedbackmechanisme waar je naar op zoek bent.

Voorbeeld: De Kracht van Symbolen

Laten we zeggen dat je overweegt om van baan te veranderen en bang bent voor de onzekerheid. Op dat moment kijk je opzij en zie je het Nike “Just Do It”-logo op een sticker. Dit kan een teken zijn dat je de sprong moet wagen.

Ik heb talloze keren dubbele getallen en mijn totemdieren gezien wanneer ik twijfels had over mijn pad. Het zijn signalen van de onzichtbare wereld die zeggen: “Goed bezig, ga zo door.”

De Wijsheid van Symbolen

Het verkrijgen van informatie uit niet-logische bronnen is wat elke medicijnman of sjamaan in oude stammen deed. Ze zouden naar de hemel kijken, de sterren interpreteren en de tekens van dieren duiden. Dit gebruikten ze om beslissingen te nemen.

Hoewel logica vaak belangrijk is, geldt dit niet altijd voor niet-rationele beslissingen die te maken hebben met jouw zielsdoel en emoties. Je moet leren om de tekens te zien, want ze spreken tot je, altijd en overal.

Conclusie: Openheid voor Symbolen

Als je dit leest, daag ik je uit om te overwegen dat er op dit moment, in deze kamer waarin je je bevindt, tekens en symbolen zijn. Als je leert om ze te zien, zullen ze je leiden op het ware pad van je ziel. Houd er rekening mee dat dit pad er vaak anders uitziet dan je van tevoren had gedacht.

Openheid is essentieel om de tekens en symbolen te zien en te begrijpen.

Plaats een reactie